+36302529300E-mail küldés »


Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

A www.neonmusic.hu (továbbiakban: neonmusic.hu) webáruházat a Neon Music Hungary Bt. üzemelteti (továbbiakban: Szolgáltató). Amennyiben vásárlója illetve aktív felhasználója (továbbiakban: Ügyfél) kívánsz lenni a neonmusic.hu webáruháznak, kérünk figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértessz és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve!
A neonmusic.hu webáruház használatával, megrendelésed leadásával vagy a regisztrációval elfogadod és tudomásul veszed, valamint magadra nézve kötelezőnek ismered el a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt rendelkezéseket.

A neonmusic.hu használatához kapcsolódó olyan technikai jellegű tájékoztatásokat, részletes feltételeket, melyeket jelen Általános Szerződési Feltételek nem tartalmaznak, a neonmusic.hu felületein elérhető további információk tartalmazzák!

A neonmusic.hu webáruházon keresztül elektronikus úton megkötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat a neonmusichu webáruházat működtető Neon Music Hungary Bt. nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető és nem megtekinthető! A neonmusic.hu semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát!

Jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a neonmusic.hu weboldalon található elektronikus áruházon (a továbbiakban: webáruház) keresztül történik. Jelen ÁSZF hatálya kiterjed továbbá minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre. A webáruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII.törvény, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet, továbbá a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szabályozza.

Jelen szerződés 2020. június 11-től határozatlan ideig érvényes.

A SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Szolgáltató neve: Neon Music Hungary Bt.
Szolgáltató székhelye és levelezési címe: 1141 Budapest, Zsálya utca 62.
Cégjegyzékszáma: 01-06-753895
Bejegyző hatóság neve: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Adószáma: 21483864-2-42
Számlavezető pénzintézete: Erste Bank Zrt.
Pénzforgalmi jelzőszáma: 11600006-00000000-98196863
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartási száma: BU21483864.
Csomagküldő kereskedelmi nyilvántartási szám: 5869/1
Telefonszáma: +36-30/252-9300
Email: neonmusichungary@gmail.com
Szerződés nyelve: magyar

A tárhelyszolgáltató adatai:
Neve: KontorNET Bt.
Címe: 9081 Győrújbarát, Fő u. 45.
Email: info"kukac"startuzlet.hu

1.
REGISZTRÁCIÓ

1.1
A webáruház tartalmának jelentős része elérhető bárki számára regisztráció nélkül, de a vásárlásnak feltétele az érvényes regisztráció. A regisztráció során a következő adatokat kell megadnod a Szolgáltató részére:

Választott felhasználónév
Választott jelszó
Teljes név (vezetéknév+keresztnév)
E-mail cím
Telefonszám
Számlázási adatok (adószám, ország, irányítószám, város, utca, házszám)
Szállítási adatok (ország, irányítószám, város, utca, házszám)
A weboldalon történő regisztrációddal kijelented, hogy jelen ÁSZF és a weboldalon közzétett Adatvédelmi nyilatkozat feltételeit megismerted és elfogadtad, az Adatvédelmi szabályzatban foglalt adatkezelésekhez hozzájárulsz.

1.2
Mint a neonmusic.hu ügyfele vállalod, hogy a regisztráció során megadott személyes adataid szükség szerint frissíted annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek. A Szolgáltatót az általad tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a jelszavad elfelejted vagy az illetéktelenek számára bármely, nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik. A Szolgáltató minden regisztrációt egy önálló személyként kezel. A korábban rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után az Adataim módosítása linkre kattintást követően van lehetőség, amely azonban az aktív, folyamatban lévő megrendelések adatait már nem érinti. Szolgáltatót a regisztrált adatok az általad történő megváltoztatásából eredő kárért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

1.3
Jogosult vagy a regisztrációd törlését kezdeményezni a neonmusichungary@gmail.com email címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően a Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztrációd törléséről. Felhasználói adataid a törlést követően visszavonhatatlanul eltávolításra kerülnek a rendszerből, ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adataid és dokumentumaid megőrzését és nem eredményezi ezen adataid törlését. Az eltávolítás után az adataid visszaállítására többé nincs mód.

1.4
Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy indoklás nélkül visszautasítson vagy bármikor visszavonja és/vagy törölje regisztrációdat, amennyiben úgy ítéli meg, de különösképpen a következő esetekben:

Valótlan vagy hiányos adatok megadása
A regisztrált Ügyfél inkorrekt üzleti magatartása
A neonmusic.hu bizalmával történő bármilyen más visszaélés.

2.
MEGRENDELÉS

2.1
A neonmusic.hu webáruházban megjelenített termékek kizárólag online, házhozszállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg. A vásárolandó áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit a konkrét termék adatlap oldaláról lehet megismerni. A termékek adatlapján megjelenített képek csupán illusztrációként szerepelnek továbbá minden gondosság ellenére lehetnek tartalmi eltérések a termékleírások szövegben is, melyekért felelősséget nem vállalunk! A Szolgáltató szerződésszerű teljesítésének minősül, ha a termék a webáruházban nyújtott tájékoztatásnál kedvezőbb, előnyösebb tulajdonságokkal rendelkezik. Ha a vásárlás előtt az áruval kapcsolatban kérdésed merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre!

2.2
A vételár mindig a kiválasztott termék mellett magyar forintban (Ft) feltüntetett összeg. A vételár az általános forgalmi adót (ÁFA) már tartalmazza. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

2.3
A webáruházból megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek (folyamatban lévő megrendelés) vételárát nem befolyásolja. Online bankkártyával történő fizetés kezdeményezésekor az elektronikus fizetési értesítő kiküldése és a termék átvétele közti időszakban bekövetkezett árcsökkenés esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni.

2.4
Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő aránytalan mértékű árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében minden további indoklás nélkül elállhatsz vásárlási szándékodtól.

2.5
A megrendelést a Szolgáltató weboldalán keresztül csak regisztrált Ügyféltől és csak akkor fogadja el, ha a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitöltötted. A Szolgáltatót az általad tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

2.6
Megrendelés feladására a webáruházban a regisztrációt követő bejelentkezés, majd a Kosár használatával van lehetőség. A kiválasztott termékeket az egyes termékekre kattintást követően megjelenő, a termék részletes adatait ismertető oldalon található [Megveszem] gomb használatával teheted virtuális kosarába. A kosár tartalmát megtekinteni, módosítani a weboldal jobb felső részén a kereső mező melletti "KOSÁR" menüre kattintva van lehetőséged, ahol annak tartalmát módosíthatod (pl. egyes termékek mennyisége). Amennyiben a kosarad tartalmát véglegesítetted, a narancs színű [Megveszem] gombra kattintva léphetsz tovább. Ezt követően választani tudsz az átvételi/szállítási és fizetési módok közül, valamint megjegyzést is fűzhetsz a megrendeléshez. A megrendelésed feladására, az ajánlat elküldésére egy újabb [Rendelésem véglegesítése] gombra kattintást követően kerül sor. A rendelésed leadása tehát a [Rendelésem véglegesítése] gomb megnyomásával történik, ami a részedről fizetési kötelezettségel jár.

3.
FIZETÉSI MÓDOK

A webáruházban a következő fizetési módok közül választhatsz:

Kiszállítással készpénzben vagy bankkártyával a futárnak (utánvét) fizetve.
Készpénzzel vagy bankkártyával budapesti üzletünkben átvételkor (1077 Budapest, Almássy tér 8.).
Bankkártyával a webáruházunkban a következő kártyatípusokkal: VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro, American Express, Barion tárca

4.
ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA

A rendelésed bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig a webáruházban bármikor lehetőséged van az adatbeviteli hibák javítására, akár a saját fiókodban (felhasználói adatok módosítása), akár a megrendelési felületen (pl. termék törlése a kosárból). Adatbeviteli hibának minősül például egy rosszul megadott mennyiség, rossz termék elhelyezése a kosárban, majd a termék törlése a kosárból, rendelési adatok elírása stb. (pl. szállítási cím).

5.
AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS

5.1
Az általad elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését a Szolgáltató késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja részedre, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza az általad a regisztráció során megadott adatokat (pl. számlázási és szállítási információk), a rendelés dátumát, a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget.
Ez a visszaigazoló email kizárólag arról tájékoztat, hogy a megrendelésed a Szolgáltatóhoz megérkezett.

5.2
E visszaigazoló email a Szolgáltató részéről az általad tett ajánlat elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre Szolgáltató és közötted.

5.3
Nem mentesülsz az ajánlati kötöttség alól akkor sem, ha legkésőbb 48 órán belül nem kapod meg Szolgáltatótól az elküldött rendelésére vonatkozó visszaigazoló e-mailt.

5.4
Ha a rendelésed már elküldted a Szolgáltató részére és hibát veszel észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, akkor azt 1 napon belül jelezd a Szolgáltató felé elektronikus levélben (email) a rendelés hibás teljesítésének elkerülése érdekében.

5.5
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

5.6
A Szolgáltató törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem vállal felelősséget azért, ha a szállítási idő rajta kívül álló okok miatt nem tartható. Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésre a megrendelés leadásának idején, illetve nem beszerezhető a weboldalon feltüntetett időtartamon belül, úgy a Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy ne fogadja el az áru megrendelését és/vagy törölje a termékre vonatkozó megrendelést. Ebben az esetben szerződéskötés nem történik, amiről emailben értesítést kapsz. Bármely, esetlegesen korábban teljesített kifizetést számodra Szolgáltató haladéktalanul visszatéríti.

6.
SZÁLLÍTÁSI, FIZETÉSI ÉS SZÁMLÁZÁSI FELTÉTELEK

6.1
A Szolgálató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut szállítási költség ellenében szállítja ki részedre.
A szállítási díj meghatározása a kosárban lévő termékek figyelembevételével történik. A szállítási költség darabszámtól, súlytól és értéktől függetlenül egész Magyarország területére egységesen 1490 forint megrendelésenként. Amennyiben az egyszerre, egyidőben megrendelt termékek összege meghaladja a 25.000 forintot, úgy Szolgáltató a kiszállítást ingyenesen biztosítja. Minden egyéb esetben a szállítási költséget a a megrendelő viseli oly módon, hogy az a megrendelés összesítő képernyőn, a számlán és a visszaigazoló emailben is feltüntetésre kerül.
A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

6.2
A megrendelt termékeket lezárt dobozban vagy légpárnás borítékban vagy kartonban küldjük el részedre és amennyiben a fizetés nem előre történt, a vételárat és az esetleges szállítási díjat a számla ellenében a futárszolgálat kézbesítőjének, készpénzben vagy bankkártyával kell megfizetned. Abban az esetben, ha a csomagolás az átvételkor sérült, javasolt a terméket tartalmazó csomagnak még a futárszolgálat kézbesítője jelenlétében történő felnyitása, a termékek sértetlenségének ellenőrzése és a sérülés Szolgáltató felé jelzése céljából. A futárszolgálat kézbesítője a sérült termék kézbesítéséről jegyzőkönyvet vesz fel.

6.3
A termékek kiszállítását a GLS Hungary futárszolgálat végzi a megrendelés Szolgáltató általi átadását követő 2 munkanapon belül az általad a megrendelésben megadott szállítási címre. Szolgáltató minden esetben törekszik a lehető leggyorsabb kiszállításra, azonban a GLS Hungary futárszolgálat előzőek szerinti határidőben történő szállításáért felelősséget nem vállal.

6.4
A GLS Hungary futárszolgálat kizárólag hétköznap, munkaidőben szállítja ki a termékeket, ezért fontos, hogy szállítási címként a megrendelés során olyan cím kerüljön megadásra, ahol ez időben a termékeket át tudjod venni. Amennyiben a megjelölt időpontban nem tartózkodsz a megadott szállítási címen és ezért a csomag kézbesítése meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével lehetőséged van a megadott telefonszámon új szállítási cím és/vagy időpont megadására illetve egyeztetésére. A futár további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását. Amennyiben a 2. kiszállítás is sikertelen, a futár visszaszállítja a csomagot a Szolgáltató székhelyére. Szolgáltató ebben esetben telefonon egyeztet az ismételt kiszállításról, azonban ez minden esetben csak újabb (mindenkori díjszabás szerinti) szállítási díj megfizetése ellenében lehetséges.

6.5
A megrendelt terméket választásod alapján személyesen is átveheted szállítási díj mentesen a Szolgáltató székhelyén nyitvatartási időben.

7.
ELÁLLÁS

7.1
Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a webáruházban megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhatsz a szerződéstől, visszaküldheted a megrendelt terméket.

7.2
Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen megrendelt a terméket átveszed.

7.3
A szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatod elállási jogod.

7.4
A határidőben gyakorolod elállási jogod, amennyiben a termék kézhezvételétől számított 14. nap lejárta előtt elküldöd elállási nyilatkozatod. Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatodat elküldeni 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, emailen keresztül történő értesítés esetén az email küldésének idejét veszi figyelembe. Elállási nyilatkozatát ajánlott levélküldeményként add postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

7.5
A termék visszaküldésének költségét a megrendelőnek kell viselnie.

7.6
Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terhel.

7.7
Köteles vagy a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés Szolgáltató részére történő megküldésétől számított 14 napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni vagy a Szolgáltató címen leadni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldöd a terméket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül). A visszatérítést Szolgáltató mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta az árut vagy bizonyítékot nem szolgáltatsz arra vonatkozóan, hogy azokat visszaküldted: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

7.8
Szolgáltató a termék visszaérkezését követően a vonatkozó jogszabályok értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a kifizetett összeget a részedre, beleértve a kiszállítási díjat is.

7.9
Nem gyakorolhatod az elállási jogát lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a csomagolást felbontottad. Tehát olyan újonnan vásárolt CD, LP, DVD vagy bármilyen más gyári csomagolású (pl. fóliás) hanghordozó esetében, amelyről az eredeti csomagolást (pl. fólia) eltávolítottad, nem gyakorolható az elállás joga!

7.10
Az elállási jog csak a Polgári Törvénykönyv szerinti fogyasztónak minősülő Ügyfeleket illeti meg. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

8.
SZAVATOSSÁG

8.1
A Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthetsz a Polgári Törvénykönyv (Ptk. 6:163.§ (2)) szabályai szerint.

8.2
A következő kellékszavatossági igényekkel élhetsz: kérhet kijavítást, kicserélést vagy árleszállítást, kivéve, ha az ezek közül az általad választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Szolgáltató számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérted, illetve nem kérhetted, úgy igényelheted az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Szolgáltató költségére is kijavíthatod, illetve mással kijavíttathatod vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhatsz.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhetsz, az áttérés költségét azonban a megrendelő viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot.

8.3
Köteles vagy a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Az új termékek esetében a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

8.4
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igényed érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha igazolod, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a Szolgáltató nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már a megrendelő köteles bizonyítani, hogy az általad felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.


9.
PANASZKEZELÉS

9.1
Szolgáltató célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben mégis valamilyen panaszod van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszod a Szolgáltató elérhetőségein (telefonon, email, postai levél) is közölheted.

9.2
Szolgáltató a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja és szükség szerint orvosolja. Ha a panaszod kezelésével nem ért egyet vagy a panaszod azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel és annak egy másolati példányát átadja a megrendelőnek.

9.3
Az írásbeli panaszt a Szolgáltató 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt esetlegesen elutasító álláspontját megindokolja. A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig megőrzi a Szolgáltató és azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.

9.4
Amennyiben a Szolgáltató és a közötted esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, úgy az alábbi jogérvényesítési lehetőségek is nyitva állnak a számodra:

Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál
Amennyiben fogyasztói jogaidnak megsértését észleled, jogosult vagy panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. Az illetékes kormányhivatalok listája a www.kormanyhivatal.hu oldalon elérhető.
Békéltető testület
A termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából eljárást kezdeményezhetsz a lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerint illetékes békéltető testületnél illetve fordulhatsz a Szolgáltató székhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testülethez. Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.
A lakóhelyed (tartózkodási helyed) alapján az ezen a linken elérhető békéltető testületekhez fordulhatsz a fogyasztói jogvita rendezése érdekében. Szolgáltató köteles a Békéltető testületi eljárásokban részt venni. Jelen pont értelmében együttműködésnek minősül a válaszirat küldése is.
Határon átnyúló, az online adásvételi vagy szolgáltatási szerződésekhez kapcsolódó fogyasztó és kereskedő közötti jogvitákban Magyarországon a Budapesti Békéltető Testület (BBT) jogosult eljárni.
Bírósági eljárás
Jogosult vagy a fogyasztói jogvitából származó követelésednek bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény rendelkezései szerint.

10.
FELELŐSSÉG

10.1
A weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak. Az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. Ennek értelmében a Szolgáltató nem vállal felelősséget az esetleges termékismertetők a beszállító vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Amennyiben a weboldalon kifogásolható tartalmat észlelsz, köteles vagy azt haladéktalanul jelezni a Szolgáltatónak. Ha a Szolgáltató jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására.

10.2
A weboldalt kizárólag a saját kockázatodra használhatod és elfogadod, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

10.3
Szolgáltató kizár minden felelősséget a weboldal használói által tanúsított magatartásért. Teljes mértékben és kizárólagosan felelős vagy saját magatartásodért és köteles vagy gondoskodni arról, hogy a webáruház használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat se közvetlenül, se közvetett módon ne sértd. Szolgáltató ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett.

10.4
Tudomásul veszed, hogy a weboldal folyamatos üzemelése kivételes esetekben a Szolgáltató előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat. Ilyenkor a Szolgáltató köteles mindent megtenni a szolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében, de nem vállal felelősséget az információ esetleges kieséséért vagy elvesztéséért és az ebből adódó károkért.

10.5
A szolgáltatás weboldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért Szolgáltató nem vállal felelősséget.

10.6
Az Internet globális jellege miatt elfogadod, hogy a weboldal használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe véve jársz el. Amennyiben a weboldal használatával összefüggő bármely tevékenység a megrendelő államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag a megrendelőt terheli a felelősség.

11.
SZERZŐI JOGOK

11.1
A weboldal szerzői jogvédelem alatt áll. Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a weboldalon valamint a weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a weboldal felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást).

11.2
A weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

11.3
A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a weboldal használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot a megrendelőnek a weboldal felületén szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

12.
EGYÉB RENDELKEZÉSEK

12.1
A Szolgáltató az árváltozás és az Általános Szerződési Feltételek megváltoztatásának jogát fenntartja. Az esetleges változások a webáruházban való megjelenéstől számítva lépnek életbe és minden vásárlás alkalmával a megrendelés idejében fennálló feltételek kerülnek fogadásra.

12.2
A Szolgáltató jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket a vásárlók webáruház felületén történő előzetes tájékoztatása mellett egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a webáruház első használata alkalmával válnak hatályossá, azokat a módosítást követően leadott megrendelésekre kell alkalmazni.

12.3
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a webáruházon előzetes figyelmeztetés nélkül vagy akár a webáruházat más domainnév alá helyezze át.

Budapest, 2020. június 11.

Megveszem

Kosaradban

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.