+36302529300E-mail küldés »

Rendelési információk

Késések, csúszások a rendelésekkel

Sajnos az elmúlt hónapokban rengeteg késés, csúszás és elmaradás van/volt a rendeléseinkkel, mert a Brexit, a COVID, valamint a gyártási kapacitások komoly csökkenése (az igények markáns növekedése) miatt sokszor több hónapos várakozásra kényszerülünk 1-1 LP beszerzésénél. Türelmeteket és megértéseteket kérjük és köszönjük. 


Miért fontos az előrendelés?

Az előrendelhető szekcióban találjátok azokat a lemezeket, amik a közeljövőben jelennek majd meg. Igyekszünk minél több kiadványt feltölteni, hogy tudjatok válogatni és tudjátok nekünk jelezni, hogy milyen kiadványokra tartotok igényt.
Az előrendeléssel segítitek a munkánkat, hiszen így tudjuk, hogy 1-1 lemezből milyen darabszámra van szükség és nem nekünk kell találgatnunk (ez néha sikerül, néha nagyon nem). Ezen felül nektek is jobb, ha előrendelitek az új megjelenésű lemezeket, mert így biztosan elsőként kapjátok meg ezeket a kiadványokat. 


Mi is történik a rendelésed leadása után?

Amennyiben a rendelt termék raktáron van, akkor 1-2 munkanapon belül feladjuk neked az általad választott szállítási módon (GLS - 1590/1990 forint, GLS Csomagpont - 1190 forint, Foxpost - 1190 forint). 
Ha a személyes átvételt választottad, akkor a nyitvatartási időnkben (H-P: 11.00-19.00) a boltban tudod átvenni a rendelt lemezeket, akár már aznap is. 
Mindkét esetben jelezzük neked emailben, hogy a rendelésed milyen státusban van.

Rendeléskor a fizetési lehetőségek közül is választanod kell. 

A GLS-es vagy Foxpost-os szállítás esetében rendezheted a számlád végösszegét Paypallal, fizethetsz kártyával a Barion biztonságos rendszerén keresztül vagy választhatod az utánvétes fizetést is. A GLS futárainál már kártyával is fizethetsz az utánvéttel rendelt lemezeidért.
A szállítás költsége 1990 forint, ha a GLS szállítja házhoz a csomagod és 1190 forint, ha a Foxpost automatás szállítást választod. Amennyiben 30000 forint fölött rendelsz, akkor ingyenesen szállítjuk ki a rendelésed.

A rendelt lemezek helyzetéről, Foxpost dobozba helyezéséről a GLS illetve a Foxpost küld majd tájékoztatást, emailben és SMS-ben. A feladott lemezekről miután átadtuk a szállítónak már csak a választott szállító tud információval szolgálni, mi sajnos nem és ráhatásunk sincs a kiszállítás sebességére. 
Ettől függetlenül kérünk benneteket, hogy ha bármilyen problémát, gondot tapasztaltok akár a GLS, akár a Foxpost szállításával kapcsolatban, jelezzétek nekünk, hogy az esetleges problémát orvosolhassuk.

Abban az esetben, ha bolti átvételt választasz, szintén tudod rendezni a rendelt lemezeid összegét Paypallal, fizethetsz kártyával a Barion rendszerén keresztül vagy fizethetsz a boltban is a lemezekért. A boltban mind kártyával, mind készpénzzel fizethetsz.

Ha olyan lemezt rendelsz, ami nincs raktáron és meg kell rendelnünk, akkor várhatóan 2-3 héten belül tudjuk szállítani, azonban ez csak tájékoztató jellegű. Sajnos előfordulhat hosszabb és rövidebb határidő is.
A rendelések több magyar illetve külföldi nagykerből és forgalmazótól kerülnek szállításra és a rendeléskor előfordulhat, hogy néhány napon belül meg is kapjuk a rendelt lemezeket, azonban az is lehetséges, hogy 1-1 lemez beszerzése tovább tart az átlagosan várható 2-3 hétnél. 

Természetesen ha a rendelt lemez megérkezik hozzánk, akkor azt azonnal jelezzük, illetve ha szállítással rendelted a lemezt, akkor igyekszünk maximum 1-2 napon belül elküldeni a rendelést.

Amennyiben keresel egy kiadvány, ám nem találtad meg az oldalon, írj emailt és megszerezzük neked.
Igyekszünk a partnereinktől naprakész listákat beszerezni, valamint a saját készletünket folyamatosan frissíteni és bővíteni, azonban így is előfordulhat, hogy bizonyos lemezek már nem kaphatóak és a rendelésed nem tudjuk teljesíteni. Erről természetesen emailben tájékoztatunk.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Megveszem

Kosaradban

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.